Forum Kibic Polski.pl
Luty 06, 2012, 05:36:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło.
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Sezon 2008/09  (Przeczytany 2829 razy)
grzeeechu
Kibic sukcesu
**

« : Listopad 28, 2008, 01:33:43 »

Na każdym zebraniu jest ktoś kto musi zacząć pierwszy.... :-)

Dzis start nowego sezonu więc chyba bedzie tu o czym pisac. A zapowiada się całkiem niezły wyjazdowo sezonik z kumulacją Mistrzostw Świata 40 km od polskiej granicy.
Także drodzy forumowicze bierzcie pióra w ręce ;-)
Kuba Zakrzewski
Administrator
Kibic Polski

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Listopad 29, 2008, 10:11:08 »

Cześć Niedźwiedź, fajnie że się w końcu na forum odezwałeś Uśmiech

Co do wyjazdów w tym sezonie - obowiązkowe niemal pozycje to Zakopane (15-17 I 2009 r.) i wspomniane przez Ciebie mistrzostwa świata w Libercu Uśmiech Dla "odważnych" zostaje jeszcze wyjazd do Planicy, na zwińczenie sezonu (nad tym wyjazdem ciągle się zastanawiamy, tyle lat już chcemy pojechać, a nam nie wychodzi, może tym razem spotkamy się pod skocznią w Słowenii Mrugnięcie ).

Szkoda, że w kalendarzu FISu nie ma Harrachova - byłby kolejny bliski (polski Mrugnięcie ) wyjazd. No ale trzeba było zrobić miejsce na Vancouver, w końcu próba przedolimpijska być musi.

Dla zainteresowanych - kalendarz FISu na cały sezon  -> konkursy PŚ i Mistrzostw Świata
pozdrawiam serdecznie
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2008, 10:12:57 wysłane przez Kuba Zakrzewski » Zapisane
Ovsian
Administrator
Kibic sukcesu

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Styczeń 25, 2009, 09:30:27 »

JASNA SUKA!!! CO TO ZA ODLEGŁOŚCI?!?! Ja włączyłem dziś skoki przez przypadek, dopiero przed skokiem Larinto. Jak się okazało, w co nie mogłem uwierzyć, Małysz był wtedy pierwszy! Ale co ONI zrobili POTEM, to............ 149 metrów?!

Wielkie brawa też dla Adama i Kamila! Chyba będę musiał obejrzeć sobie cały konkurs gdzieś w necie. Dajcie linki jak będziecie mieli.
grzeeechu
Kibic sukcesu
**

« Odpowiedz #3 : Styczeń 25, 2009, 10:00:34 »

Znów Hofer z Tepesem zaszaleli ze pozwolili trójce najlepszych skakac na takim huraganie. Powinni albo dłużej poczekac albo nawet anulowac całą drugą serię jakby nie było poprawy pogody. Szlirencauer ustał to tylko dlatego że nisko leciał nad zeskokiem. Jakby lądował z większej wysokości to wbiłby się w śnieg.

Adam coraz lepiej i o to chodzi. W jego wieku nie można być w super formie przez cały sezon. Trzeba budowac forme na konkretną impreze. Teraz Liberec a za rok Vancouver.

A mam takie pytanie.
Czy wiecie ile kosztuje lot w obie strony do Vancouver? Ja już wiem i kto wie czy za rok się tam nie wybierzemy  Chichot
Kuba Zakrzewski
Administrator
Kibic Polski

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Styczeń 25, 2009, 11:01:26 »

Małysz wrócił Chichot a to oznacza, że w Libercu będzie medal, a w Planicy zdetronizuje Schlierenzauera - bo król jest tylko jeden przecież i Schlieri nie może być królem lotów, skoro królem lotów w Planicy jest nie kto inny, a nasz Adaś :>

poza tym ukłony przed Gregorem Schlierenzauerem Uśmiech to jest powtórka z najlepszego okresu Małysza. Dla tego chłopaka nie ma barier: "149 metrów? ok. nie, nie - spokojnie, będzie ustane...". Tak to mniej-więcej wygląda w jego wykonaniu. Jeśli będzie nadal dobrze prowadzony i sam się na jakąś złą drogę nie sprowadzi, to będzie wieeeelki.

pozdrawiam
grzeeechu
Kibic sukcesu
**

« Odpowiedz #5 : Styczeń 25, 2009, 11:20:23 »

Będzie dobrze skakał póki się nie zakocha i co gorsza nie ożeni. Potem już po chłopie  Duży uśmiech
pavel
Niedzielny kibic
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Styczeń 27, 2009, 01:30:13 »

...Albo zacznie się bawić z polskimi Kibicami Mrugnięcie
Kuba Zakrzewski
Administrator
Kibic Polski

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Styczeń 27, 2009, 02:01:31 »

jeśli ma naturę Nykaenena, to polscy kibice wręcz dodadzą mu skrzydeł i będzie latał jeszcze dalej, idąc na belkę startową prosto z Krupówek Mrugnięcie
grzeeechu
Kibic sukcesu
**

« Odpowiedz #8 : Styczeń 27, 2009, 02:19:09 »

Nie wydaje mi się... Inaczej Harri Oli pojawiłby się w tym roku w Zakopanem i po nocy spędzonej w Watrze albo w Morskim Oku z polskimi fanami skakałby po 150 metrów :-)
pavel
Niedzielny kibic
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Styczeń 27, 2009, 06:07:40 »

tak na marginesie: ciekawe skąd się wzięli:
- Bodek Sedlak
- Gregor Piłenflacher
- Janne Happodzidonenn
- Janne Niemyjen
i wielu innych im podobnych Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf © Webmaster's Talks
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!