Forum Kibic Polski.pl
Luty 06, 2012, 05:36:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło.
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Sezon 2008/2009  (Przeczytany 897 razy)
Berq
Niedzielny kibic
*

« : Listopad 18, 2008, 04:38:37 »

Co prawda sezon w pełni i pierwsze losy niektórych drużyn już się ważą ale temat jak najbardziej aktualny zwłaszcza, że właśnie w tym sezonie dzieje się w polskiej ekstraklasie bardzo wiele interesujących rzeczy. Mamy kilku liderów ściśniętych w małej grupie jak francuskie sardynki w oleju i każda z tych drużyn może sięgnąć po tytuł Mistrza Polski. Mamy średniaków którzy widocznie zazdroszcząc liderom ścisku  na swój sposób naśladują i tłoczą się gdzieś w średnich warstwach. Mamy tez maruderów którzy z powodu swego gapiostwa a czasem nieudacznictwa zaspali nieco i próbują gonić z zapałem pociąg pt. "Polska ekstraklasa".
Oj będzie się działo, bo to jeszcze nie koniec Chichot

W wolnych chwilach uwielbiam się skupiać nad tym, że się właśnie skupiam.
Qciniaczek
Niedzielny kibic
*

« Odpowiedz #1 : Marzec 13, 2009, 12:51:33 »

Póki co wydaje się, że Lech jest zdecydowanym faworytem, a dalej Legia i Wisła, choć ja osobiście stawiałbym na Legie, Lech gra za ładną piłkę żeby wygrać. Spadek? Jeszcze 2 tygodnie temu pisałbym, że ŁKS jest murowanym kandydatem, dziś, wydaje mi się, że Odra, Piast, Jagiellonia i Arka, myślę, że któraś z tych drużyn poleci, Ruch i Górnik też zbyt pewnie czuć się nie mogą, wiec w tym sezonie liga będzie ciekawsza niz w poprzednim.
Co do króla strzelców to wiadomo, albo Brożek albo Chinyama, ze wskazaniem na Brożka, może Regnifo się jeszcze włączy w walke o tytuł, bo wątpie by Lewandowski był w stanie zdobyć więcej niż 15 bramek w sezonie.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf © Webmaster's Talks
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!